Font size
  • A-
  • A
  • A+
Site color
  • R
  • A
  • A
  • A
Vés al contingut principal
Aula Virtual Ripollet
  • Inici
  • Formació Ocupacional Ripollet Impulsa
    Politica Qualitat Formació Ocupacional Normativa funcionament formacio ocupacional Oferta Formació Ocupacional
  • Més
Catalá
Catalá Español
Inicia la sessió
Aula Virtual Ripollet
Inici Formació Ocupacional Ripollet Impulsa Redueix Amplia
Politica Qualitat Formació Ocupacional Normativa funcionament formacio ocupacional Oferta Formació Ocupacional

Hoteleria i turisme

  1. Cursos
  2. Hoteleria i turisme
Manipulació d'aliments 4a edició
Hoteleria i turisme
Manipulació d'aliments 4a edició

Marta González

Marta González

Professor

Certificat de manipulació d'aliments (3 ed)
Hoteleria i turisme
Certificat de manipulació d'aliments (3 ed)

Marta González

Marta González

Professor

Cambrer/ a amb coneixements d'enologia (60h)
Hoteleria i turisme
Cambrer/ a amb coneixements d'enologia (60h)
Nutrició i dietètica
Hoteleria i turisme
Nutrició i dietètica
Marta González

Marta González

Professor

Cuina amb certificat de manipulació d'aliments
Hoteleria i turisme
Cuina amb certificat de manipulació d'aliments

Contact us

Follow us

No heu iniciat sessió (Inicia la sessió)
Resum de retenció de dades
Instal·leu l’aplicació mòbil
Política de privacitat Política de galetes
Instal·leu l’aplicació mòbil
Play Store App Store
Aquesta pàgina és: General type: coursecategory. Context Categoria: Hoteleria i turisme (context id 1655). Page type course-index-category.
Funciona amb Moodle

This theme was developed by

Conecti.me